MENU

Het kantoor

FAIR Advocaten is een jong advocatenkantoor opgericht op 1 januari 2016 als ASD Advocaten en heet sinds 1 november 2020 FAIR Advocaten. Het kantoor heeft tien medewerkers, waarvan zeven advocaten. FAIR behandelt de meeste rechtsgebieden en daarbij is de regel dat iedere advocaat een eigen specialisatie heeft. Doordat de advocaten zich hebben gespecialiseerd in een of twee rechtsgebieden, zijn zij in staat u te voorzien van gericht advies en kunnen zij de proceskansen en risico’s goed inschatten.

Het streven is om het ultieme resultaat te behalen in alle zaken met daarbij altijd oog voor de belangen van de cliënt. Een goede dosis realisme is daarbij cruciaal. Zo zullen de advocaten van FAIR nimmer zaken aannemen waar zij niet honderd procent achter staan. Bij FAIR bent u ervan verzekerd dat u wordt begeleid en op de hoogte wordt houden gedurende het gehele proces.

FAIR Advocaten is gevestigd op de derde verdieping van de Haagse toren (bijnaam: Het Strijkijzer). De Haagse toren is een wolkenkrabber met 42 verdiepingen, heeft een hoogte van 132 meter en bevindt zit in de top vijf hoogste gebouwen van Den Haag. Architect Bontenbal werd geïnspireerd door het Flatiron Building (1902) in New York toen hij dit gebouw ontwierp. In 2007 won het de Nieuwe Stad Prijs van Den Haag en de internationale gouden Emporis Skyscraper Award.

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram